Започна целосна реконструкција на регионалниот пат с. Мислешево – с. Мороишта

- Локални
764

После повеќе од 30 години Владата во соработка со Општина Струга започна со целосна реконструкција на регионалниот пат с. Мислешево – с. Мороишта.

Овој пат е од огромна важност за жителите од поширокиот регион и подобра поврзаност на сите населени места.

StrugaOnline

Facebook Коментари