Започна изградбата на нова постојка во Струга

- Локални
506

Покрај изработка и подготовка на проектите за поправка на собраќајната инфраструктурата во овој дел, односно промена на азбестните цевки, водоводната мрежа, изградба на троатоари и патека за пешаци , асфалтирање и друго, од Општина Струга информираат дека  започна изградбата на новата постојка за патници  и транспортни возила во урбаниот сообраќај.

„Општина Струга создава рационални услови за полесно движење на автомобилите и граѓаните во патниот сообраќај.“-додаваат од општината.

Извор и фото: Општина Струга

Facebook Коментари