Започнаа уписите за курсевите по германски јазик во Едукативен центар „Таргет“

- Локални
195

Едукативниот центар „Таргет“ започнува со пролетниот циклус на курсеви по германски јазик. Станува збор за стандардни, интензивни и почетни курсеви. Наставата се одржува на македонски и албански јазик. Бидете во чекор со времето, изучувајте го јазикот на иднината и стекнете трајни знаења во Едукативен центар „Таргет“.

Повеќе информации можете да добиете на телефонскиот број 078 633-905

Strugaonline

Facebook Коментари