Денис Јанкуловски: И во 2021 година да бидеме луѓе и да ја негуваме човечноста

Во предновогодишното издание на емисијата Play cafe во живо го вклучивме Денис Јанкуловски-херојот за 2020 година. Денис е медицински техничар во Центар за јавно здравје-Скопје и цела година ја помина во скафандер земајќи брисеви, но тоа не е доволна најава. Денис шири радост, љубов и позитивна енергија секаде и за секого. Има посебен однос со лицата со нетипичен развој и е повеќе од успешен во својата мисија- да им го разубави животот. Со Денис зборувавме за пандемијата, за љубовта, човечноста и убавите желби за 2021 година.

Целосното интервју проследете го на следниов линк

Извор: Play radio

Facebook Коментари