Потребни се работници за чистење снег во планински центри во Италија

- Македонија
439

Компанија бара работници за чистење снег во планински центри во Италија, потребни се повеќе работници. Платата ќе изнесува од 900 до 1400 евра во зависност од големината на објектот. Трошоците за стан, храна, осигурување, работна виза и пат ќе бидат платени од страна на компанијата. Сите заинтересирани кандидати, можат да се обратат на VIBER или WHAT’S UP бројот 071 431 124.

Разговорот ќе се одвива на српски или италијански јазик.

Strugaonline

Facebook Коментари