Почина Амди Бајрам

- Хроника
218

На 64-годишна возраст почина поранешниот пратеник и политичар, Амди Бајрам.

Бајрам со  години беше  претседател на партијата Сојуз на Ромите.

Тој починал поради проблеми со срцето.

 

Facebook Коментари