Блесна  светлечка декорација на реката Црн Дрим

- Локални, Останати
263

Блесна  светлечка декорација на реката Црн Дрим, светулките в долж нејзиниот тек посебен ефект даваат во вечерните часови. Светките се прлеваат со бојата на водата во реката Црн Дрим.

Реализацијата на овој проект започна уште минатата година во декември  кога беа осветлени првите два моста по текот на реката Црн Дрим, поточно дрвениот мост и Мостот на поезијата.

 

Facebook Коментари