47-ма  „Локовска вечер“ во Хотел-ресторан „Арбери“

- Локални
279

Во хотел – ресторан „Арбери“ ќе се одржи 47-та  „Локовска вечер“.  Дочек на Стара Нова година (13.01)  со богато мени и богата лотарија. Стартот е закажан за во 20:30 часот, а ќе ве забавува групата „Forever Band“ Цената изнесува 650 денари.

Резервации на телефон 078 565 – 929

Strugaonline

фото: архива

Facebook Коментари