Божиќен концерт на хорот „Калистрат Зографски“ во недела во Струга

- Локални
242

Во недела, 13.01.2019, со почеток во 18:00 часот, во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга, хорот „Калистрат Зографски“ ќе одржи Божиќен концерт.  Концертот е со празнична содржина, која е посветена и го слави Христовото раѓање.

Strugaonline

фото: архива

 

Facebook Коментари