Извршена интервенција за подобра водоводна мрежа во Струга и околината

- Локални
172

Градоначалникот на Општина Струга, Г-дин Рамис Мерко во соработка со директорот на ЈП Проаква Струга Г-дин Јетон Шаќири интервенираа на водоводната мрежа.

Со оваа интервенција со вода се снабдија с. Мислешево и с. Мороишта. Од истата мрежа со вода се снабдени  и околу 30% од граѓаните на улиците Ристо Крле, Глобочица, ЈНА и Партизанска.

Strugaonline

Facebook Коментари