Taкси „Оскар“ со нови автомобили за пријатно возење на клиентите

- Локални
253

Такси „Оскар“- Струга е синоним за докажан квалитет. Такси-компанија која не случајно успешно работи веќе петнаесет години.

Задоволните клиенти и понатаму е главната цел на тимот на „Оскар“. Токму затоа, за пријатно возење компанијата набави нови возила. Благосостојбата на клиентите секогаш е на прво место.

Такси „Оскар“  1-32-32

Strugaonline

Facebook Коментари