Јавната Расправа за Предлог – буџетот на Општина Струга на 29-ти ноември, поканети се сите заинтересирани граѓани

- Локални
238
Општина Струга ве поканува  да учествувате на Јавната Расправа за Предлог – буџетот на Општина Струга за 2023 година, што ќе се одржи на 29.11.2022 (вторник), со почеток во 12:00 часот, во салата на Совет на Општина Струга.
,,Добродојдени сте со Вашите идеи и предлози, секогаш за доброто на Струга и за потранспарентна општина!,,-стои во соопштението од Општина Струга.

Facebook Коментари