„ЈП Водовод и Канализација-Струга“ интензивно работи на чистење на каналите и санирање на шахтите во градот

- Локални
140
Работните тимови на „ЈП Водовод и Канализација-Струга“ продолжуваат со интензивно чистење на каналите и санирање на шахтите, во неколку делови на градот Струга.
-Подготвеноста на вработените во нашата компанија овозможува нормално функционирање на системот за водоснабдување и канализација. За каков било проблем или информација, контактирајте не преку порака во инбокс или во канцелариите на јавното претпријатие.
„ЈП Водовод и Канализација-Струга“-стои во соопштението од  ЈП Водовод и канализација.

Facebook Коментари