Кабаре Кабает со Мирослав Петковиќ и Марко Трајковиќ наскоро во Струга

- Локални
76
Центар за култура ,,Браќа Миладиновци“-Струга го најавува првиот  настап на Кабаре Кабает. Автентичен стенд ап концепт на четворица актери Мирослав Петковиќ, Марко Трајковиќ, Чедомир Митевски и Ангела Стојановска кои ќе ви приредат незаборавно искуство.
На 24-ти септемрви во 21ч, во Струга ќе имате можност да го проследите настапот на двајца актери, Мирослав Петковиќ и Марко Трајковиќ.
Билетите се по цена од 150 денари.

Facebook Коментари