Kia Electronics-Струга вработува електроничар, пријавете се!

- Локални
223

Kia Electronics-Струга има потреба од електроничар за работа во сервис. Сите заинтересирани кандидати да се обратат во просториите на фирмата, на улица Прва Македонска Ударна Бригада 23 , позади хотел „Плажа“ или на телефон 078 266 533

Strugaonline

Facebook Коментари