Крводарителска акција во четврток во Струга

- Локални
77

По повод 14-ти јуни, Светскиот ден на крводарителството, Црвен крст-Струга  организира крводарителска акција. Истата ќе се одржи  на 17.06.2021 (четврток) , во период од  од 09:00 до 14 часот во одделот за Трансфузија при  Општа болница Струга.
Oд Црвен крст-Струга ги повикуваат сите хумани граѓани, да дадат крв затоа што на тој начин се спасуваат човечки животи.

Strugaonline

Facebook Коментари