Лотарија и прослава на Стара Нова година во Ташмаруништа

- Локални
194

Дочекајте ја Стара Нова година (Василица) во селски дом во Ташмаруништа. Прославата и традиционалната лотарија ќе се одржи на 13-ти јануари со почеток во 20:30 часот. Присутните ќе ги забавува естрадниот уметник Мирослав Мирчески.

Strugaonline

фото: архива

 

Facebook Коментари