Meзе-бар Барабар има потреба од кувар/ка и келнер/ка, пријавете се

- Локални
83

Мезе-бар Барабар има потреба од кувар или куварка, келнер или келнерка со работно искуство. Сите заинтересирани кандидати да се обратат на телефон 071 366 546 или директно во Мезе-бар Барабар

Facebook Коментари