Опожарено патничко моторно возило на патот Струга – Ќафасан – ТППЕ на терен

- Локални
208

Денеска во 10:04 ч. во ТППЕ Струга пријавен е пожар на патниот правец Струга – Ќафасан. Oд страна на ТППЕ Струга веднаш е упатено едно противпожарно возило и четворица пожарникари. Опожарено е патничко моторно возило со странски регистарски таблици. Пожарот е ликвидиран а екипите на ТППЕ Струга се уште се на терен.

Strugaonline

Facebook Коментари