Утре стартува утринската програма „УТРО НА 102-КА“ со Дејан Јанкоски на 102.2 FM

- Локални
109

Започнува супер-радиско лето на радио 102-ка!

Секој работен ден од 9:00 до 11:00 часот „Утро на 102-ка“ со Бато Деко! Разбуди се, информирај се, забавувај се со Дејан Јанкоски.

Сите информации за градот и околината, занимливости и актуелности во летните денови ќе ги дознаете во живо со вашиот водител Дејан Јанкоски на 102.2 FM, a истовремено ќе ги слушате најголемите забавни стари и нови YU и македонски хитови.

Емисијата ќе стартува утре, 12.07. 2019, спонзорирано од перална „Ричоти“ и хотел-ресторан „Арбери“.

Strugaonline

Facebook Коментари