Општина Струга: После прием на решенијата за уплата на данок на имот и комунална такса граѓаните да се обратат во Општината

- Локални
480

Општина Струга ги известува и апелира до граѓаните, за после прием на решенијата за уплата на данок на имот и комунална такса-фирмарина, да се обратат во просториите на Општина односно во Одделението за даноци и комунална такса во врска со ажурноста на податоците.

„Одделението за данок на имот и комунална такса при Општина Струга Ве повикува за соработка со транспарентност и подготвеност за отстранување на сите нејаснотии во согласност со закон.“-додаваат од Општина Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари