Општина Струга започна со објавување промотивни видеа за убавините на Струга

- Локални
273

Општина Струга ја започна кампањата за промоција на нашиот град. Изминативе два дена беа објавени првите две, од вкупно десет планирани видеа во кои е прикажана убавината на Струга. Меѓудругото, се очекува овие промотивни видеа да им помогнат на туристите токму Струга да ја изберат за своја дестинација за одмор ова лето.

StrugaOnline

Facebook Коментари