Поголем дел од Струга и околината денеска до 15:00 часот без вода

- Локални
201

– Поради извршување на работни активности кај изворите во с.Шум, ќе има недостаток на вода во поголем дел од градот и селата, од 08.00 до 15.00 часот.-информираат од ЈП „Водовод и канализација”- Струга

Од таму додаваат дека се работи на санација на дефект.

Strugaonline

 

Facebook Коментари