Пожар во нива во струшката населба Тефериќ, нема повредени лица

- Локални
38

На 14.09.2020 година околу 21 часот, во ОВР Струга, пријавен е пожар во нива со житни посеви во струшката населба Тефериќ. Интервенирала територијалната против пожарна единица од Струга која го локализирала и изгаснала пожарот, во кој, нема повредени лица.

Извор: СВР Охрид

Facebook Коментари