Пожар на површина со нискостеблеста вегетација во Мраморец

- Локални
86

На 17.09.2020 година во атарот на охридското село Мраморец настанал пожар на површина со нискостеблеста вегетација. Пожарот е изгаснат со интервенција на Територијалната противпожарна единица од Охрид.

Извор: СВР Охрид

фото: архива

Facebook Коментари