Станете дел од тимот на пицерија „Кастело“

- Локални
239

Пицерија „Кастело“ има потреба од келнер или келнерка. Сите кои се заинтересирани да станат дел од тимот на пицерија „Кастело“ повеќе информации можат да добијат на телефонскиот број 078 909 990

Facebook Коментари