Стружани со извонредна можност за динамична и добро платена професија

- Локални
324

Овој понеделник во Струга ќе се одржи информативна средба на која стружани ќе можат да се запознаат со професијата Лиценциран Застапник на Кроациа Осигурување / Живот.  Оваа професија нуди постојан кариерен развој, можност сами да го креирате сопственото работно време, одлични компензациски пакети и стимулативни награди, а притоа не морате да ја напуштите старата работа или факултетот. Ова е одлична можност и пензионерите да го уновчат своето време.

Кроациа Осигурување / Живот веќе има добро изградена мрежа на свои застапници низ државата. Во моментов 215 лица во Македонија имаат сертификат и можност да го збогатат домашниот буџет преку продажните вештини стекнати на обуките на компанијата.

На 16ти септември во 17 часот, во хотел Београд  ќе се одржи информативна средба на која детално ќе бидат презентирани овие кариерни можности. Сите заинтересирани можат да го пријават своето учество на телефонот 15510 или на мејл адресата [email protected] и да станат дел од успешниот тим на најдобрата компанија за животно осигурување во Македонија.

Бројот на учесници е ограничен, па затоа побрзајте!

StrugaOnline

Facebook Коментари