Традиционална крводарителска акција денеска во хотел ,,Бисер“

- Локални
50

По повод празникот Мала Богородица во Хотел Бисер Калишта, Црвен крст-Струга организира традиционална крводарителска акција што се одржува денеска во период од 10:00 до 14:00 часот. ,,Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување крв. Вашата крв спасува животи.,,-апелираат од Црвен крст-Струга.

Facebook Коментари