Во тек се уписите во едукативен центар „Таргет“, стекнувајте трајни знаења со стручен тим!

- Локални
150

Едукативен Центар Таргет – Струга,  трета та година по ред врши уписи за деца и возрасни за: англиски, германски, италијански и турски јазик, часови по одделенска настава и пишување на домашни задачи, математика за основно и средно училиште.

Работа во група и индивидуално.

Нашиот Таргет е трајно знаење, Таргет нека биде вашата цел!

Телефон: 078 633 905, позади поранешна зграда ЈЕЛАК на улица ЈНА во Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари