Започна втората фаза од отрстранувањето на азбестните цевки на „Партизанска“

- Локални
137

Продолжува втората фаза oд процесот  на отстранување на азбестните цевки покрај улица Партизанска каде што се работи со полн интензитет за овој дел да биде завршен пред почетокот на летната сезона поради нејзиното значење во развојот на летниот туризам во Струга.-информираат од МЈП Проаква.


Од таму додаваат дека и во други региони во градот ќе започнат  големи проекти за средување на постоечките мрежи и изградба на новите мрежи таму каде што е потребно.

Strugaonline

 

Facebook Коментари