Заводот за нефрологија во Струга ќе добие нов паркинг

- Локални
256

Започна процесот на асфалтирање на паркингот на Заводот за нефрологија Струга. – информираат од Општина Струга.

Директорот на заводот, Александар Попоски му се заблагодари на градоначалникот Мерко за преземената инициатијавата и за реализација на овој проект.

Извор: Општина Струга

Facebook Коментари