Кристина Арнаудова: Со ,,Проект куќа“ обезбедуваме топол дом за десет семејства од ранливи категории

- Македонија
798

Во денешното издание на емисијата Play Cafe, наша гостинка беше Кристина Арнаудова, музичар и хуманист. Кристина го претстави новиот хуманитарен проект ,,Проект куќа“ во чии рамки десет семејства кои живеат во несоодветни услови, добиваат топол дом благодарение на Кристина, нејзиниот хуман тим и сите поединци и компании кои сакаат да помогнат.

Целиот разговор можете да го проследите на видеото

Извор: Play radio

Facebook Коментари