,,Миса“ маркети нема да работат поради попис, ова е распоредот по денови

- Македонија
71
Тимот на ,,Миса“ маркети ги информира своите потрошувачи, дека нема да работат поради попис, по следниов распоред:
– 29.11.2020 – Недела – Миса пазар – Струга
– 30.11.2020 – Понеделник – Миса Охрид и Мислешево
– 01.12.2020 – Вторник – Миса кај полиција и Драслајца
– 02.12.2020 – Среда – Мега Миса – Струга
-Во денот кога одреден маркет има попис посетете ги останатите маркети кои ќе работаат со стандардно работно време.
Ви благодариме ,Пазарете со мерак. -велат од ,,Миса“ маркети

Facebook Коментари