ЛТХ ЛЕАРНИЦА ДООЕЛ ОХРИД ВРАБОТУВА: Возач на виљушкар и машински техничари

Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија за најпознатите произведувачи преку автоматизиран процес на леење под висок притисок,  машинска обработка и конструкција на алати.

Поради зголемување на потребите на производството имаме потреба од следниве работни места:

ВОЗАЧ НА ВИЉУШКАР

Квалификации: Средно образование-сите профили, Б+Ц возачка дозвола е предност.

Способности: активен возач

ОПЕРАТОРИ НА МАШИНИ

Квалификации: Машински Техничари

Способности: брзо совладување нови вештини

Задолжително носење заштитна опрема, работа во смени, 40 часа неделно/8 часа дневно во производните капацитети на компанијата. Работа по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.

  • покриени трошоци за превоз до и од работа (во случај над 3км оддалеченост, по износ на месечен јавен превоз)
  • обезбеден топол оброк
  • додатоци на плата за сменска работа
  • исплата на регрес за годишен одмор согласно услови за стекнување на правото на регрес
  • исплата на новогодишен надоместок
  • доброволно приватно здравствено осигурување
  • награди и бонуси согласно покажани резултати

Вашите апликации можете да ги испратите на адресите погоре и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Краен рок на аплицирање 24/02/2023 година.

Ве очекуваме!

* Со аплицирањето кандидатите се согласуваат нивните професионални апликации да бидат задржани во базата на човечки ресурси во наредните 120 дена и нивна обработка за потребите на процесот на селекција и вработување.

Facebook Коментари