LTH Леарница вработува Леари и Техничари во оддел за контрола на квалитет

„ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. Slo

Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија преку автоматизиран процес на леење под висок притисок,  машинска обработка на одлеаните делови и конструкција на алати.

*Поради проширување на производната програма имаме потреба од пополнување на НОВООТВОРЕНИ работни места:

ТЕХНИЧАРИ ВО ОДДЕЛ ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

Квалификации: Средно образование/владеење на компјутерски алатки

Способности: БРЗО СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ВЕШТИНИ

ЛЕАРИ

Квалификации: Средно образование од сите профили

Способности: БРЗО СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ВЕШТИНИ

Задолжително носење заштитна опрема, работа во смени, 40 часа неделно/8 часа дневно во производните капацитети на компанијата. Работа по стандарди IATF 16949; ISO 14001; ISO 50001 и ISO 45001.

Вашите апликации можете да ги испратите на – www.lthcastings.com (https://www.lthcastings.com/careers)  до 12.9.2022 и во најскоро време само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Ве очекуваме!

Facebook Коментари