Центарот за култура во Струга доби нов лик

- Локални
482

Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга доби нов лик. Имено, денеска завши реконструкцијата која вклучуваше поправка на коровот, таванскиот дел во Фоајето и Големата сала.

Освен внатрешниот дел, промени можат да се забележаи и од надвор, бидејќи веќе е извршена и поправка на скалите на самиот влез од Центарот за култура.

Strugaonline

фото: Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга

Facebook Коментари