Нов бутик во мега салон ,,АББА“ – квалитетна облека по фабрички цени

- Локални
378

Во просториите на Мега салотон ,,АББА“ се отвори нови бутик со облека од сопствено производство. Купувајте квалитерна облека по фабрички цени. Машка, женска и детска облека од сопствениот бренд АББА. Нашите услуги не застануваат тука! Нудиме можност за печатење или везење на лого, слика или текст по ваша желба. Бидете уникатни со бутик АББА.

Strugaonline

 

Facebook Коментари