ТОП Вести

Маркетинг

LTH Леарница вработува, ова се отворените работни позиции

„ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. Slo Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија ...

LTH Леарница Охрид вработува техничари во мерна лабораторија, пријавете се!

LTH Леарница Охрид вработува техничари во мерна лабораторија. ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ Средно стручно образование – техничка насока. СПОСОБНОСТИ Прецизна комуникација вербална и дигитална, логика ...

СЕ ОТВОРА ПРВАТА dm ДРОГЕРИЈА ВО СТРУГА!

Драги читатели, со задоволство би сакале да ве информираме дека континуираната експанзија на dm во Македонија продолжува! Во четврток, 16 јуни, во 8 ...

Мега АББА отвори нови бутик во Струга

Мега АББА го отвори новиот бутик со бебешка облека, детски трењерки и пижами, Машки и женски трењерки и пижами, медицинска облека, облека за ...

ODW ELEKTRIK вработува ПОМОШНИК СМЕТКОВОДИТЕЛ

Оглас за ПОМОШНИК СМЕТКОВОДИТЕЛ ODW ELEKTRIK е глобален производител на кабли за автомобилската индустрија, основан во Steinau, Германија. Во моментов располага со свои ...

LTH Леарница Охрид вработува алатничари, пријавете се!

LTH Леарница Охрид вработува АЛАТНИЧАРИ (ЦНЦ /Ерозимати/мајстори)  ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ Завршено средно бразование  (машински техничар, компјутерско управување,математички смер); Познавање на работа со компјутер; Основно ...

Главна автобуска станица Вакчаре-Струга со нови директни линии на релација Струга- Тетово и Струга-Скопје по најповолни цени!

Главна автобуска станица Вакчаре-Струга со нови директни линии на релација Струга- Тетово и Струга-Скопје по најповолни цени! Струга-Тетово 300 денари еден правец, а ...

Денес се отвора нова Виа Фарм аптека во Dua Mall во Струга!

Новата Виа Фарм аптека ќе се отвори денес, сабота (13.11.2021) од 12:00 часот. Што да очекувате? – Вашите најмили ќе можат да се ...

ЛТХ Леарница Охрид вработува, ова се работните позиции

ЛТХ ЛЕАРНИЦА ДООЕЛ Охрид вработува „ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. SLO Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи ...

„ГО-РА ТЕКС“-Струга вработува шивачки и кројачи, пријавете се

Фабриката за производство на готови текстилни производи ГО-РА ТЕКС-Струга вработува шивачки и кројачи со и без работно искуство на неопределено време. Посебни поволни ...
error: