Гарден центар – ТИНО

- Цвеќари
1394

Гарден центар – ТИНО

Понуда за сите оние кои што сакаат нивните домови и градини да им блескаат во убавината на свежото саксиско и парковско цвеќе, специјална понуда во Гарден Центар ТИНО, во близина на градскиот пазар во Струга.

Телефон: 070 385 586

Поврзани вести

Facebook Коментари