Lounge Bar “VERSUS”

- Lounge Bar
995

“VERSUS” – Beach & Restaurant

“VERSUS” – Beach & Restaurant, е најголем концепт за плажа каде има јадење, музика во живо и забава.

Ова е едно од ретките места во Македонија, чија реткост е да се служи шампањ и коктели на пладне.Почуствивајте се како да сте на некое монденско место надвор од нашата земја.Мебел направен од природно дрво и дизајниран во едноставна елеганција. Целиот простор ги содржи истите елементи кои ја доведуваат природата во овој луксузен животен стил.

Versus Beach & Restaurant е најголем концепт за плажа каде има јадење, музика во живо и забава.

Телефон 046 788 200.

www.versus.com.mк

Поврзани вести

Facebook Коментари