Сендвичара „БУЦКО“ – Струга

- Сендвичари
1663

Мирисот на свежо приготвена храна, во близина на струшката чаршија, ќе ве однесе до најблиската и добро позната сендвичара „БУЦКО“.

Тоа што и најмладите го сакаат: Хамбургери, тостови, Хот Дог, помфрити…..

Секогаш квалитетни.

А доколку сакате да ручате дома или на своето работно место, нарачајте веднаш тазе брза храна, тел: 070 336 511, 071 798 899.

Не би бил БУЦКО – ако не се храниш во „БУЦКО“.

Facebook Коментари