Lounge Bar “BRIDGE”

- Lounge Bar
422

Незаменливиот Дрим, дар од убавата природа, закитен со гостопримливата услуга но збогатена со вкусни закуски, само ја доловуваат убавината на Lounge Bar „BRIGDE“.

Пријатен амбиент за неограничени разговори со добро друштво. Цело е кога има се, а сето тоа на едно место. Кафе, пијалок и вкусна храна Lounge Bar „BRIGDE“ покрај кејот на реката Дрим.

Поврзани вести

Facebook Коментари