SPORT LIFE вработува оператори во Струга

ВРАБОТУВАМЕ ОПЕРАТОРИ ВО СТРУГА
– Платена обука
– Полно работно време или работа на дневница
– Плата: 25 000 – 30 000 денари

АПЛИЦИРАЈТЕ НА:
[email protected] или
078/454-622

Facebook Коментари