Александар Тарабунов: Со моите нови песни се трудам да ги следам светските музички трендови

- Интервју, Музика
137

Во минутите посветени на македонската музика разговаравме со Александар Тарабунов, повод за ова телефонско гостување се неговите две нови песни ,,Заборави“ и ,,Лек на рана“ кои Тара ги најави како летни хитови, и навистина, кратко време откако беа промовирани веќе наидоа на одлични реакции на публиката. Тарабунов зборуваше за инспирацијата за создавање на овие две песни, настапите кои му следуваат ова лето, како и за идните музички предизвици.

Целосниот разговор можете да го проследите на следново видео:

Извор: Play radio

 

Facebook Коментари