Горан Папаз за Нова Година ќе настапи во Франкфурт

- Музика
388
Горан Папаз за Нова Година ќе настапува во Франкфурт, во еден од најпознатите локали “Platz im Herzen”, каде изминатите неколку месеци  редовно настапува. На барање на публиката, Папаз ќе има три последователни настапи, 29, 30 и на 31ви ќе ја затвори оваа успешна година со последното шоу во Франкфурт.
Следната година Папаз веќе има договорено неколку настапи надвор од државата и се надева дека 2024 ќе биде исто успешна како и оваа година.
Strugaonline

Facebook Коментари