Групата Нокаут го промовира новиот сингл ,,Денес, Утре, Задутре“

- Музика
200

Групата  НОКАУТ  го промовира својот нов сингл насловен  како ,,Денес, Утре, Задутре“.

Зад овој нов хит се потпишува познат музички тим на професионалци. Музиката е авторско делo на Никола Перевски- Пере,  аранжманот го изработи Дарко Димитров, текстот е на Игор Џамбазов, а пратечките вокали ги отпеа Миа Перевска.

Strugaonline

Facebook Коментари