Гуру Харе и Игор Џамбазов го промовираат спотот за песната ,,ПЕЈ“

- Интервју, Музика
528

Во денешното издание на емисијата Плеј кафе, на тема македонска музика, зборувавме за најновиот спот за песната ,,ПЕЈ“ на Игор Атанасоски кој што подобро го знаете како Гуру Харе и Игор Џамвазов. Станува збор за песна која се најде на албумот ,,Првите 30’ , албум за кој што веќе зборувавме после промоцијата, а Струга ја имаше честа да биде домаќин на првиот од серијата концерти на кои што се промовираше албумот. За песната ,,ПЕЈ“ и за оригилналниот спот за истата, зборувавме со Гуру Харе.

Ова се линковите на кои што можете да го преслушате  разговорот и да го погледнете спотот:

Извор: Play radio

Facebook Коментари