Кичевчанецот Тоше Ангелески со cover верзија на големиот хит „И сад ме по теби познају.”

- Музика
836

Тоше Ангелески ја започнува својата соло кариера. Станува збор за музичар од Кичево кој беше член на „Рефреш бенд“.

Ангелески ја претставува својата cover верзија на песната „И сад ме по теби познају“.

За Strugaonline вели дека во музичка смисла, 2020-та година за него е година на промени. Сметајќи дека вложувањето во себе и негувањето на музичко-уметнички вредности е најдобар избор, за својата публика најавува нови проекти.

Како музичар но и одговорен граѓанин упатува апел до сите граѓани да седат дома, да ги почитуваат сите препораки за заштита од КОВИД 19 и да слушаат добра музика.

Strugaonline

Facebook Коментари