Нова инструментална песна на Гуру Харе насловена Македонска!

- Музика
139

Македонска – е новата инструментална песна на Гуру Харе, инспирирана од народното творештво, но го носи препознатливиот блуз призвук кој е карактеристичен за Гуру Харе. За прв пат соработка со Александар Јовевски – кавал и Ратко Даутовски – удиралки. Филип Димишковски – клавир снимено и продуцирано во студио Тралала – Скопје од Мите Димовски.

Strugaonline

Facebook Коментари