Познати учесниците на ,,Макфест“ 2021

- Музика
143

Фестивалот на забавни мелодии „Макфест“ ќе се одржи на 17-ти и 18-ти октомври на отворено, на сцената Аква бела ресорт. На двете фестивалски вечери ќе настапат вкупно 26 изведувачи.

Публиката во шоу програмата ќе ја забавуваат „Тумбао салса бенд“, првата вечер, а втората вечер ќе настапат Дац и Александар.

Facebook Коментари